Palvelut

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiassa keskitytään terveyden, toimintakyvyn, liikkumisen ylläpitämiseen tai parantamiseen. Fysioterapian avulla hoidetaan mm erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, liikunta- tai rasitusvammoja sekä kiputiloja.

Fysioterapia perustuu asiakkaan tarkaan haastatteluun, tutkimiseen ja näiden perusteella tehtävään kliiniseen päättelyyn motivoivassa yhteistyössä potilaan kanssa. Fysioterapeutti tutkii asiakkaan ryhtiä, arvioi liikkuvuutta ja pyrkii löytämään ongelman aiheuttajan haastattelun, havainnoinnin sekä liikkuvuutta ja toimintaa mittaavien testien avulla.

Fysioterapeutti neuvoo ja ohjaa kotiharjoitteet. Kuntoutumisen kannalta on tärkeää noudattaa fysioterapeutin ohjeita. Jokaisella käynnillä arvioidaan hoidon edistymistä. Huolellinen ja toistuva arviointiprosessi mahdollistaa hoidon tarkoituksenmukaisen edistymisen.

HIERONTA

Hieronta on hoitotapahtuma, jolla edistetään ja rauhoitetaan asiakkaan eri kudosten toimintoja. Hieronta aktivoi kudosten aineenvaihduntaa rentouttaen, vähentäen kipua ja huoltaen lihaksia.

LAHJAKORTTI

Hemmottele läheistäsi FysiOulun lahjakortilla. Fysioterapia ja hieronta -lahjakorttiin voit valita haluamasi arvon tai palvelun. Lahjakortin voimassaoloaika on yksi vuosi ostopäivästä.